Krannich Solar RSS Feed http://be.krannich-solar.com de-de Krannich Solar Wed, 26 Feb 2020 13:14:36 +0100 The global markets for roof integrated solar PV are growing http://be.krannich-solar.com/be/onderneming/nieuws-en-pers/artikel/article/krannich-solar-bietet-ueber-50-kostenfreie-webinare-fuer-alle-auf-der-intersolar-2019-vorgestellten-2.html YOUR SOLAR MARKETPLACE for PV & STORAGE was the motto how we presented outstanding solutions for the PV market at the Intersolar Europe in Munich this year too. The product range presented and the new stand concept proved to be hugely popular. We enjoyed a record number of visitors.

We unveiled innovative new developments in all product categories at the Intersolar.

The focus here was on a wide selection of storage systems, new module technologies, solutions for commerce and project systems, rack technology designed to save material and time, plus in-roof systems.

For all customers or anyone interested in learning more about the products presented at the Intersolar 2019, Krannich Solar is streaming over 50 free webinars in German and English until the end of July. Simply log in via the Krannich website. Anyone interested, yet unable to join their chosen webinar live, can use their login link to watch the recording later.

The Krannich Experts Base featured yet again, with live demonstrations by select suppliers highlighting their portfolio and product innovations. A total of 24 exciting presentations were held over the three trade fair days in German and English. All the videos of the PV Experts presentations are saved in the Krannich Solar YouTube channel.

]]>
Tue, 04 Jun 2019 15:05:00 +0200
Krannich Solar gaat samenwerking aan met fabrikant van dakgeïntegreerde solar PV-panelen Viridian Solar http://be.krannich-solar.com/be/onderneming/nieuws-en-pers/artikel/article/krannich-solar-vereinbart-kooperation-mit-indachsystem-hersteller-viridian-solar3.html Krannich Solar, een van 's werelds toonaangevende retailers voor photovoltaïsche energiesystemen, heeft het dakgeïntegreerde solar PV-systeem ClearlineFusion van de in het Verenigd Koninkrijk gevestigde fabrikant Viridian Solar aan het assortiment toegevoegd. Klanten die het conventionele uiterlijk van daken niet willen aantasten, hebben nu een esthetisch hoogwaardig alternatief met dit systeem voor volledige dakintegratie van solar PV. Een indakzonnepanelensysteem is een voor de hand liggende keuze bij het opknappen van een bestaand of het bouwen van een nieuw dak. De panelen bevinden zich in de daklijn zonder zichtbare beugels en montagerails en het ziet eruit als een bedoeld deel van het dak. In 2015 lanceerde Viridian Solar ClearlineFusion. Met dit indakzonnepanelensysteem zijn de hoogste kwaliteit en esthetiek nu verkrijgbaar voor een concurrerende prijs vergeleken met opdak gemonteerde zonnepanelen. ClearlineFusion is vervolgens in het Verenigd Koninkrijk al snel de marktleider onder de dakgeïntegreerde solar PV-systemen geworden.

Pluspunten in één oogopslag:

Economisch - prijs vergelijkbaar met installaties bovenop het dak

Snel - push-fit verbindingen zorgen voor een weersbestendige en veilige bevestiging

Compact - meer vermogen met toonaangevende afstanden tussen de panelen

Strak - onzichtbare klemmen voor een overzichtelijke esthetiek

Eenvoudig - geen aanpassingen aan het dak nodig

Robuust - windbestendigheid is meer dan vier keer hoger dan van concurrerende producten

Universeel - werkt met leisteen en dakpannen

Jamie Berryman, Sales Director van Viridian Solar heeft verklaard:
"Dat een zeer gerespecteerd bedrijf zoals Krannich Solar ons dakgeïntegreerde solar PV-systeem heeft geselecteerd is een enorme onderschrijving voor het product. Het enorme wereldwijde bereik van Krannich Solar opent een opwindend nieuw hoofdstuk voor ClearlineFusion overeenkomstig ons doel om esthetisch hoogwaardige solar aan te bieden binnen Europa en daarbuiten."

Jan Brunner, Hoofd Verkoop van Krannich Solar GmbH & Co. KG heeft verklaard:
"Na het evalueren van verschillende leveranciers van indaksystemen, besloten we verder te gaan met Viridian Solar. ClearlineFusion vormt een uitstekende aanvulling op ons assortiment, omdat het onze klanten nieuwe opties en een esthetische oplossing biedt. Met Viridian Solar hebben we een partner die een uitstekende reputatie heeft opgebouwd m.b.t. kwaliteit en betrouwbaarheid. We zien het als een perfecte match voor veel klanten in de landen waarin wij actief zijn."

Over Krannich Solar

Krannich Solar is sinds 1995 een betrouwbare partner voor installateurs van photovoltaïsche systemen en biedt alles wat deze bedrijfstak nodig heeft voor een mooie toekomst: gedegen advies, effectieve logistiek en een van 's werelds toonaangevende assortiment producten en systemen voor zonne-energieopwekking. Met een groeiend marktaandeel is het door de eigenaar beheerde en zichzelf gefinancierde bedrijf een toonaangevende photovoltaïsche retailer. De bedrijfsgroep bestaat uit 28 bedrijven in 19 landen met 350 personeelsleden.

Meer informatie op: www.krannich-solar.com

Perscontact: Anita Hartmeyer, tel.: +49 (0) 7033 3042-191 E-mail: a.hartmeyer@de.krannich-group.com

Over Viridian Solar

Viridian Solar is een innovatieve ontwerper en fabrikant van solar PV-producten gevestigd in Cambridge (Verenigd Koninkrijk). Viridian Solar is vooral bekend door het indakzonnepanelensysteem ClearlineFusion.

Meer informatie op: http://www.viridiansolar.co.uk

Perscontact: Stuart Elmes, tel.: +44 (0) 1480 831501 E-mail: stuart.elmes@viridiansolar.co.uk

]]>
Tue, 04 Jun 2019 11:25:00 +0200
Krannich Solar bij Intersolar 2019 - de beurs voor overtuigende PV- en opslagoplossingen voor woningen, bedrijven en projecten http://be.krannich-solar.com/be/onderneming/nieuws-en-pers/artikel/article/krannich-solar-bij-intersolar-2019-de-beurs-voor-overtuigende-pv-en-opslagoplossingen-voor-woningen-1.html Onder het motto YOUR SOLAR MARKETPLACE for PV & STORAGE presenteert de wereldwijde actieve PV-groothandel Krannich Solar ook dit jaar op de Intersolar Europe in München overtuigende oplossingen voor de PV-markt. De bezoekers kunnen dit live ervaren in hal A3, stand 380.

Wij presenteren ook dit jaar weer de Krannich Experts Base met live-presentaties van geselecteerde leveranciers over hun portfolio en nieuwe producten. Gedurende de drie beursdagen worden er in hal A3, stand A390 in totaal 24 interessante presentaties gegeven in het Duits en Engels.

Op Intersolar presenteert Krannich Solar innovatieve nieuwe producten in alle productcategorieën. De nadruk ligt op een brede reeks aan opslagsystemen, nieuwe moduletechnologieën, oplossingen voor commerciële en projectinstallaties evenals materiaal- en tijdbesparende frametechnologie in indaksystemen.Nieuw is een aparte stand voor PV-oplossingen voor bedrijven in hal A3, stand A390.

Opslagoplossingen voor elke behoefte

Krannich Solar toont een ruime selectie aan opslagoplossingen van gerenommeerde fabrikanten zoals Fronius, Kaco New Energy, Kostal Solar Electric, LG Electronics, SMA Solar Technology, SolarEdge Technologies, SolaX Power en de accuopslagsystemen van Axitec Energy, BYD en LG Chem. Het brede assortiment biedt de juiste oplossing voor elke behoefte in zowel eigen woningen als bedrijven.

E-Mobility - klaar voor de toekomst

Het intelligent laden van accu's van elektrische auto's is een belangrijk onderdeel van optimale energiecontrole in een Smart Home. Krannich Solar toont intelligente oplossingen voor het opladen van elektrische auto's van Mennekes en SolarEdge Technologies. Het accuopslagsysteem AXIstorage is met zijn hoge laad- en ontladingscapaciteit van tot 8,3 kW per opslageenheid perfect geschikt voor het snel laden van elektrische auto's.

Nieuwe vermogensklassen bij zonnemodules

Het getoonde spectrum reikt van krachtige modules zoals de zwarte LG Prime tot projectmodules. Monokristallijne modules zijn nu de allrounders voor elke PV-toepassing en bereiken tot 400 Wp in de 144-cellige halfcelversie van Axitec Energy. Er is ook een groeiende markt voor speciale technologieën zoals Luxor Solar's Eco Line Bifacial glas.

Omvormers voor bedrijven

Voor het groeiende segment zonne-energie-installaties tot 750 kWp worden stringomvormers met een vermogen tot 150 kW aangeboden. Met producten van ABB, Delta Electronics, Kaco New Energy, SMA Solar Technology en SolarEdge Technologies presenteert Krannich Solar op Intersolar een gedeelte van het portfolio.

Frametechnologie voor elke behoefte

De montagesystemen van K2 Systems bieden oplossingen voor alle daktypen en bedekkingssoorten. Het Dome V platdaksysteem is nu ook verkrijgbaar met een 15°-verloop voor daken met een eenzijdige oriëntatie. Met de online tool K2 Base On kan de planning met satellietbeelden, grafische gereedschappen en gedetailleerde projectplannen worden uitgevoerd. Met het Clearline Fusion-indaksysteem van Viridian toont Krannich Solar een esthetisch alternatief voor de renovatie of nieuwbouw van een dak. Het indaksysteem biedt de hoogste kwaliteit, esthetiek en een concurrerende prijs.

Eenvoudig winkelen met de Krannich online shop in steeds meer landen

De online shop is een van de belangrijkste onderwerpen op beurzen wereldwijd. Met het persoonlijk account beschikken installateurs vanaf elke locatie toegang over het volledige assortiment. Ook kunnen prijzen direct worden opgevraagd, levertermijnen bekeken worden, en of direct bestellingen plaatsen. De voordelen van de shop worden gebruikt door onze klanren in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Nederland, Zweden, Frankrijk, Spanje, Italië, Verenigd Koninkrijk en de VS. Online Shop

]]>
Fri, 03 May 2019 13:59:00 +0200
Krannich Solar uitgeroepen tot ‘Top PV Supplier Europe’ (Kopie 1) http://be.krannich-solar.com/be/onderneming/nieuws-en-pers/artikel/article/krannich-solar-mit-dem-top-pv-supplier-europe-ausgezeichnet30-1.html Krannich Solar behoort tot de topmerken onder de PV-groothandels in Europa. Op basis van een onderzoek onder installateurs uitgevoerd door EuPD Research behoort Krannich Solar tot de beste groothandels in de zonne-energie-branche in België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. Vanwege de zeer goede onderzoeksresultaten in deze landen heeft het bedrijf het EuPD Research-keurmerk "Top PV-leverancier 2019" in de groothandel ontvangen.

Als onderdeel van een onafhankelijke enquête door het markt- en opinieonderzoeksbureau EuPD Research uit Bonn gaven installateurs uit België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Oostenrijk en Zwitserland de groothandel Krannich Solar de beste beoordelingen. De focus van het onderzoek ligt op merkbekendheid, aanbeveling en distributie. In Europa werden installateurs in acht landen bevraagd. Het premium-keurmerk wordt alleen toegekend aan bedrijven die bovengemiddeld goed worden beoordeeld in vergelijking met de concurrenten.

Krannich Solar behoort hiermee tot de wereldwijde topbedrijven in de PV-industrie. “We zijn erg blij dat installateurs in zeven van de acht landen in zeer hoge mate op Krannich Solar vertrouwen. We richten ons in alle landen consequent op de behoeften van de klanten. Een hoge leverings- en servicekwaliteit en een breed productassortiment vormen de basis van ons succes in alle markten. Onder andere uit het resultaat van deze onafhankelijke enquête blijkt dat we hiermee op de goede weg zijn. De prijs in zeven Europese landen is zowel een bevestiging als een stimulans voor ons,” aldus Kurt Krannich, directeur van de door de eigenaar beheerde groothandel.

Om de transparantie op de markt van leveranciers te vergroten, heeft EuPD Research in 2010 met het keurmerk een methodologie ontwikkeld voor de onafhankelijke evaluatie van bedrijven. Het branche-keurmerk wordt toegekend op basis van een uitgebreide analyse. De beoordeling is gebaseerd op gekwalificeerde verklaringen van installateurs en onafhankelijk verzamelde primaire gegevens afkomstig van een enquête. Voor professionals en eindgebruikers biedt het keurmerk “Top PV-leverancier” een onafhankelijke oriëntatiehulp bij de keuze van hun leveranciers.

Over Krannich Solar

Krannich Solar is sinds 1995 een sterke partner voor de fotovoltaïsche installateur en het bedrijf biedt alles op het gebied van zonne-energie: gedegen advies, effectieve logistiek en een van de meest toonaangevende product- en systeemportfolio's voor het opwekken van zonne-energie. Met een groeiend marktaandeel is het door de eigenaar beheerde en zelfstandig gefinancierde bedrijf een van de meest vooraanstaande groothandelars in de zonne-energie. De groep wordt momenteel door 28 bedrijven in 19 landen vertegenwoordigd en heeft meer dan 350 medewerkers.

Ga voor meer informatie naar: www.krannich-solar.com

Perscontact: Anita Hartmeyer, Tel. 07033 3042-191, e-mail: a.hartmeyer@de.krannich-group.com

]]>
Thu, 31 Jan 2019 11:23:00 +0100
Krannich Solar uitgeroepen tot ‘Top PV Supplier Europe’ http://be.krannich-solar.com/be/onderneming/nieuws-en-pers/artikel/article/krannich-solar-mit-dem-top-pv-supplier-europe-ausgezeichnet3.html Krannich Solar behoort tot de topmerken onder de PV-groothandels in Europa. Op basis van een onderzoek onder installateurs uitgevoerd door EuPD Research behoort Krannich Solar tot de beste groothandels in de zonne-energie-branche in België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. Vanwege de zeer goede onderzoeksresultaten in deze landen heeft het bedrijf het EuPD Research-keurmerk "Top PV-leverancier 2019" in de groothandel ontvangen.

Als onderdeel van een onafhankelijke enquête door het markt- en opinieonderzoeksbureau EuPD Research uit Bonn gaven installateurs uit België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Oostenrijk en Zwitserland de groothandel Krannich Solar de beste beoordelingen. De focus van het onderzoek ligt op merkbekendheid, aanbeveling en distributie. In Europa werden installateurs in acht landen bevraagd. Het premium-keurmerk wordt alleen toegekend aan bedrijven die bovengemiddeld goed worden beoordeeld in vergelijking met de concurrenten.

Krannich Solar behoort hiermee tot de wereldwijde topbedrijven in de PV-industrie. “We zijn erg blij dat installateurs in zeven van de acht landen in zeer hoge mate op Krannich Solar vertrouwen. We richten ons in alle landen consequent op de behoeften van de klanten. Een hoge leverings- en servicekwaliteit en een breed productassortiment vormen de basis van ons succes in alle markten. Onder andere uit het resultaat van deze onafhankelijke enquête blijkt dat we hiermee op de goede weg zijn. De prijs in zeven Europese landen is zowel een bevestiging als een stimulans voor ons,” aldus Kurt Krannich, directeur van de door de eigenaar beheerde groothandel.

Om de transparantie op de markt van leveranciers te vergroten, heeft EuPD Research in 2010 met het keurmerk een methodologie ontwikkeld voor de onafhankelijke evaluatie van bedrijven. Het branche-keurmerk wordt toegekend op basis van een uitgebreide analyse. De beoordeling is gebaseerd op gekwalificeerde verklaringen van installateurs en onafhankelijk verzamelde primaire gegevens afkomstig van een enquête. Voor professionals en eindgebruikers biedt het keurmerk “Top PV-leverancier” een onafhankelijke oriëntatiehulp bij de keuze van hun leveranciers.

Over Krannich Solar

Krannich Solar is sinds 1995 een sterke partner voor de fotovoltaïsche installateur en het bedrijf biedt alles op het gebied van zonne-energie: gedegen advies, effectieve logistiek en een van de meest toonaangevende product- en systeemportfolio's voor het opwekken van zonne-energie. Met een groeiend marktaandeel is het door de eigenaar beheerde en zelfstandig gefinancierde bedrijf een van de meest vooraanstaande groothandelars in de zonne-energie. De groep wordt momenteel door 28 bedrijven in 19 landen vertegenwoordigd en heeft meer dan 350 medewerkers.

Ga voor meer informatie naar: www.krannich-solar.com

Perscontact: Anita Hartmeyer, Tel. 07033 3042-191, e-mail: a.hartmeyer@de.krannich-group.com

]]>
Thu, 31 Jan 2019 11:23:00 +0100
Krannich Solar opens new branch in Sweden http://be.krannich-solar.com/be/onderneming/nieuws-en-pers/artikel/article/krannich-solar-eroeffnet-niederlassung-in-schweden7.html The international photovoltaic retailer Krannich Solar is continuing its global expansion, having opened a branch near to Stockholm. Customers in the Scandinavian country have so far been served by the international Sales department in Germany. This was able to build up a good clientele. To the extent that we are now developing a presence there. Establishing this branch acknowledges the dynamic growth in the market for rooftop systems.

The new branch commenced activities at the beginning of November and is eagerly awaiting its début at the Swedish Solar Expo in Uppsala on 27.11.2018. Effective solutions for the Swedish PV market will be presented under the motto SOLAR PV DISTRIBUTOR SINCE 1995. Trade visitors can see for themselves at Stand No. 62.

“The photovoltaics market for private households and commercial companies has developed so well in Sweden in recent years that we are responding to the growing customer base with a regional sales team and establishing a local support and advice service”, states Kurt Krannich. “We want to expand our existing clientele of installers to a greater and faster extent with our offers and service packages,” declares Jens Ullrich, Chief Revenue Officer at Krannich Solar, when describing the goal. “The support the local sales team receives from the headquarters in Germany is helping expansion in all areas”.

Sweden was among the top 10 countries in 2016 for newly installed PV capacity 2016 in Europa. The government is primarily encouraging the establishment of small solar energy projects, having passed several regulations in 2017 aimed at making it easier for private households and companies to install PV systems for their own energy supply. Firstly tax on solar energy was abolished last year. Secondly, households, companies and public institutions are funded with 30 % of the purchasing and installation costs for investments up to 1.2 million Swedish krona (about 120,000 euros). That makes this measure particularly attractive for PV rooftop systems.

About Krannich Solar

Krannich Solar has been a reliable partner to photovoltaic installers since 1995, offering everything the industry needs for a bright future: sound advice, effective logistics and one of the world’s leading product and system ranges for solar power generation. With a growing share of the market, the owner-managed and self-financed company is a leading photovoltaic retailer. The corporate group is represented by 27 companies in 18 countries employing 350 staff.

More information at: www.krannich-solar.com

Press contact: Anita Hartmeyer, Tel. 07033 3042-191, Email: a.hartmeyer@de.krannich-group.com

]]>
Mon, 19 Nov 2018 09:20:00 +0100
InterSolution 2019 http://be.krannich-solar.com/be/onderneming/nieuws-en-pers/artikel/article/intersolution-20190.html

Ook volgend jaar zullen we van 23-24 januari 2019 deelnemen aan Intersolution.

Op onze stand kunt u een verscheidenheid aan producten verwachten.

Wij verheugen ons op uw bezoek aan onze stand nr. 8127.

]]>
Tue, 13 Nov 2018 11:57:00 +0100
Krannich Solar opens branch in India and takes part in the RE India http://be.krannich-solar.com/be/onderneming/nieuws-en-pers/artikel/article/krannich-solar-eroeffnet-niederlassung-in-indien-und-nimmt-an-der-re-india-teil0.html The international photovoltaic retailer Krannich Solar is continuing its global expansion and opening a branch close to the Indian port city of Mumbai. The market on the Indian Subcontinent has so far been managed from Germany by the international Sales department. Founding this branch acknowledges the high dynamic growth in the market for rooftop systems. Krannich Solar will thus be able to offer its Indian customers storage and logistics solutions along with services.

Krannich Solar will also exhibit for the first time in India from the 18 – 20 September 2018 at the Renewable Energy India. Effective solutions for the Indian PV market will be presented under the motto SOLAR PV DISTRIBUTOR SINCE 1995. Trade visitors can see for themselves in Hall 9, Stand Nor. 62.

By the end of March 2018, a total of 1.7 GW of PV modules were installed on roofs in India. Over 560 MW of these were built last year. Up until now, it has primarily been state institutions and public companies that have had PV systems installed. However, the central government and federal states are working on simplified funding and approval mechanisms to attract private companies and individuals towards investing in a PV system. To this end, some federal states and utilities have passed regulations for net metering. Building owners also receive a grant of 30 percent of the procurement costs along with subsidy payments for feeing the solar electricity into the grid.

“That makes photovoltaic systems increasingly attractive to private households and commercial enterprises”, states Kurt Krannich, the PV retailer’s founder and owner. “We’re witnessing a continuous rise in the enquiries for photovoltaic systems, especially for commercial enterprises and private households. Just the right segment for us as a retailer. Plus we expect this market to keep on growing strongly over the next few years.”

Building owners in India fret about a reliable energy supply on an almost daily basis. Power cuts are frequent and entail the use of expensive diesel generators. PV systems with storage units could replace extensively replace these. Households and business owners with high electricity consumption will also find it attractive to have their own solar energy, as electricity prices rise massively in line with the quantities purchased.

Enjoying around 300 days of sunshine a year, India’s solar potential is one of the highest in the world. India is one of the few countries to have surpassed the figure of 10 GW installed solar electricity capacity. In 2015, Prime Minister Narendra Modi announced his government’s plan to install 100 GW of solar power by 2022, 40 GW of this from rooftop systems.

About Krannich Solar

Krannich Solar has been a reliable partner to photovoltaic installers since 1995, offering everything the industry needs for a bright future: sound advice, effective logistics and one of the world’s leading product and system ranges for solar power generation. With a growing share of the market, the owner-managed and self-financed company is a leading photovoltaic retailer. The corporate group is represented by 26 companies in 17 countries employing more than 320 staff.

More information at: www.krannich-solar.com

Press contact: Anita Hartmeyer, Tel. 07033 3042-191, Email: a.hartmeyer@de.krannich-group.com

]]>
Mon, 03 Sep 2018 14:14:00 +0200
Krannich Solar enjoys above-average growth in first six months of 2018 http://be.krannich-solar.com/be/onderneming/nieuws-en-pers/artikel/article/krannich-solar-waechst-im-1-halbjahr-2018-ueberproportional3.html Krannich Solar remains firmly on growth course in 2018. The globally active photovoltaic retailer is very satisfied about the course of the first six months in 2018: “Operative business is progressing well in all countries. Most European countries are enjoying market growth once again, while even overseas markets are continuing to expand”, sums up Kurt Krannich. The company founder is convinced the PV market in Europe will pick up further pace as – thanks to storage systems – PV is already paying off even without subsidies. The markets notching up the strongest growth in the first half of 2018 were Germany, Spain, USA and Australia.

International orientation is a sure guarantee for business success at Krannich Solar. The two-man start-up has expanded into an internationally active group of companies in just 23 years. Besides branches throughout Europe, Krannich Solar is also represented on the American Continent as well as in Africa, Asia and Australia. The Turkish branch got off to a flying start in Istanbul at the beginning of the year. An Indian branch is currently being founded in Mumbai, India. The regional branches ensure proximity to the market, while offering a broad spectrum of local service with customer seminars, project support, marketing assistance and after-sales service.

Depending on the statutory framework conditions, operations focus on different aspects in each country. While emerging markets such as Mexico tend to focus on the profitability of a PV system, mature markets like Germany are more oriented towards storage solutions for private households and commercial enterprises. The PV experts at Krannich Solar provide an optimised system portfolio for each market.

A further engine boosting international growth involves the consistent expansion of online trade. With online shops having gone live in Switzerland and Spain, Krannich Solar now enables customers to make digital purchases in 10 branches. The English-language international shop is open to all customers whose location is outside of a branch, for example in Scandinavia or Eastern Europe.

About Krannich Solar

Krannich Solar has been a reliable partner to photovoltaic installers since 1995, offering everything the industry needs for a bright future: sound advice, effective logistics and one of the Europe’s leading product and system ranges for solar power generation. With a growing share of the market, the owner-managed and self-financed company is a leading photovoltaic retailer worldwide. The corporate group is represented by 26 companies in 17 countries employing more than 320 staff.

Press contact: Anita Hartmeyer, Tel. 07033 3042-191

Email: a.hartmeyer@de.krannich-group.com

]]>
Thu, 02 Aug 2018 08:28:00 +0200
SMA ZOMER PROMOTIE http://be.krannich-solar.com/be/onderneming/nieuws-en-pers/artikel/article/sma-zomer-promotie0.html Vanaf nu ontvangt u bij iedere Sunny Boy 3.0 tot en met 5.0 een garantieverlenging van 5 jaar, hiermee geniet u van 10 jaar garantie!

Bestel hier direct in onze webshop.

Meer informatie over de Zomer Promotie.

]]>
Fri, 06 Jul 2018 10:32:00 +0200