Projectservice

Ondersteuning à la carte

De internationaal georiënteerde Krannich Solar Projectservice ondersteunt klanten bij de verwezenlijking van grote projecten. De Krannich Solar Projectservice begeleidt klanten ofwel tijdens het gehele project, van de ontwikkeling en de technische planning en uitvoering tot de ingebruikname, of alleen bij bepaalde fasen. In dit geval maakt de klant alleen gebruik van de onderdelen die hij ook werkelijk nodig heeft. De rest doet hij zelf. Dankzij het in de jaren gegroeide netwerk van Krannich Solar levert onze Projectservice ook in het buitenland een grote bijdrage.

 

Voor verdere informatie en uitvoerig advies ter plaatse
richt u zich tot:

 

Krannich Solar bvba/sprl

+32 (0)9 210 23 60

De prestaties van Projectservice

  • Ontwikkeling
  • Technische planning
  • Vergunning
  • Opstellen van contracten
  • Financiering
  • Uitvoering
  • Oplevering
  • After Sales Service

Informatie voor investeerders

U wilt in fotovoltaïek investeren? Samen met onze klanten en door de ervaring met ontelbare grote projecten realiseren wij ook uw project - als algemene aannemer in binnen- en buitenland. Uw voordeel: slechts één regionale aanspreekpartner voor planning, bouw en ingebruikname. Op wens regelen wij ook graag de vereiste financiering of ontwikkelen wij voor u een solide op maat gemaakt concept, bijv. voor particuliere PV-installaties. Bovendien bestaat de mogelijkheid om een door ons gerealiseerd gebouw over te nemen.

Waar u ook voor kiest, ons kwaliteitsbeheersysteem garandeert altijd dat een hoogwaardig systeem ontwikkeld, gerealiseerd en in gebruik wordt genomen, van de selectie van de componenten tot de monitoring van systeemwaarden.

Informatie voor eigenaars

Is uw dak- of vrije oppervlakte geschikt voor een fotovoltaïsch installatie? Wij controleren dat graag voor u en in voorkomend geval stellen wij graag een offerte op maat op. Samen met bij voorkeur regionale ondernemingen realiseren wij daarna een PV-installatie op uw dak- of bodemoppervlakte. Indien een dakrenovatie nodig is, een voorwaarde voor een levensduur van 20 jaar van de installatie, dan kunnen wij u daarvoor ook aantrekkelijke oplossingen bieden.