Wij helpen u bij:

Transportschade

Transportschade

Wij behandelen en verpakken uw zending altijd met de grootste zorg. Als er toch nog schade bij de uitlevering optreedt, vervangen wij de beschadigde artikelen snel en zonder problemen.

Vertraging bij leveringen

Vertraging bij leveringen

Als uw levering vertraagd is, vragen wij bij onze transporteur onmiddellijk een pakkettracering of een afleverbewijs aan. Zo wordt de locatie van de zending zo snel mogelijk bepaald en de levering weer op de goede weg gezet.

Verkeerde leveringen

Verkeerde leveringen

Als de geleverde hoeveelheid niet klopt, halen wij de te veel geleverde goederen terug of sturen we u de ontbrekende artikelen na. Deze dienst is natuurlijk gratis voor u.

Garantieclaims

Garantieclaims

Als bij PV-componenten een garantieclaim optreedt, steunen wij u bij de afwikkeling met de producent. Zo kan uw installatie snel weer aan de slag, zoals het hoort.

Vervangende leveringen

Vervangende leveringen

Defecte goederen vervangen wij onmiddellijk. En dat niet alleen bij transportschade, maar ook bij gebreken.

Afhaalservice

Afhaalservice

Wanneer u goederen wilt laten afhalen, geven wij graag een opdracht aan onze transporteur. Indien de oorzaak van de retour bij Krannich Solar ligt, nemen wij natuurlijk de transportkosten op ons.

Technische service bij installatievragen

Technische service bij installatievragen

Wanneer u technisch advies nodig heeft of problemen heeft met uw installatie, helpen wij u graag. Wij helpen bij de foutopsporing of onderhandelen bij garantievragen met de producent.