Over Krannich Solar

100% hernieuwbare energie is de visie van Kurt Krannich

Krannich Solar is één van de toonaangevende fotovoltaïsche distributeurs wereldwijd. Het door de eigenaar zelf gemanaged en zelf gefinancierd bedrijf biedt een breed scala van producten voor PV installateurs: zonne-modules, omvormers, PV montagesystemen, eigengebruik systemen, pv installatie monitoring en accessoires.

Krannich Solar wordt vertegenwoordigd door 25 vestigingen in 23 landen wereldwijd en stelt meer dan 500 mensen te werk. Het hoofdkwartier is gevestigd in Weil der Stadt, in de omgeving van Stuttgart, Duitsland.

 

Het Benelux-filiaal is gevestigd te Merelbeke (Gent) en actief sinds 2010. Dankzij de professionele en persoonlijke service, kunnen de Belgische, Nederlandse en Luxemburgse installateurs rekenen op een snelle uitwerking en levering van hun projecten. Bestellingen kunnen afgehaald worden in het magazijn te Merelbeke, leveringen zijn franco naar elk adres in België. Krannich Solar bvba beschikt over meer dan 2.000m² aan kantoren en opslagruimte.

Krannich Solar hecht veel belang aan hoge productkwaliteit evenals aan professionele consultancy voor klanten en projectpartners. Alleen hoogwaardige componenten worden opgenomen in het assortiment van de fotovoltaïsche groothandelaar. Het portfolio omvat zonne-modules van de producenten Axitec, Luxor, Hanwha Q Cells, Innotech Solar, Kyocera, Yingli, omvormers, optimizers en opslag-oplossingen van Kaco, Power One, SMA, Kostal, Samil Power, SolarEdge, Nedap, Danfoss, Hoppecke en Solar-Log. Montagesystemen worden geleverd door K2 Systems. Dankzij de doeltreffende logistiek, worden de bestelde goederen snel afgeleverd op hun bestemming.

Dit alles maakt Krannich Solar een professionele partner voor PV installateurs. Voor elke klant en elk project, van woonhuizen tot zonne-energie parken. Het goed opgeleide verkoop- en technisch team zal graag al uw vragen over de onderwerpen van fotovoltaïsche zonne-energie beantwoorden.

Leer ons kennen en ontdek zelf dat wij de juiste partner voor u zijn! Bel ons, schrijf ons een e-mail of bezoek ons op ons kantoor. Wij kijken uit naar de samenwerking met u.

Contact

De voordelen van Krannich Solar in één oogopslag

Direct contact met de fabrikant

Direct contact met de fabrikant

Krannich Solar heeft direct contact met de belangrijkste fabrikanten. Daarom zijn er bij Krannich Solar altijd actuele producten met een zeer hoog rendement, die ook snel beschikbaar zijn.

Regelmatige kwaliteits- en prestatietests

Regelmatige kwaliteits- en prestatietests

Onze producten worden voortdurend optisch, mechanisch en elektrisch getest. Dat zorgt voor constante optimale rendementen. Certificaten en lange garantieperioden vormen het bewijs van deze hoge kwaliteits- en prestatiestandaard.

 

Kwaliteitscontrole

Jarenlange ervaring

Jarenlange ervaring

Krannich Solar heeft een jarenlange knowhow op het gebied van pv-installaties en garandeert kwaliteitsadvies in alle opzichten.

Een persoonlijke aanspreekpartner per klant

Een persoonlijke aanspreekpartner per klant

Vertrouwen is de basis voor een langdurig goede samenwerking. Daarom heeft bij Krannich Solar elke klant zijn persoonlijke gesprekspartner, die zijn situatie heel precies kent en hem daarom onderlegd kan adviseren.

Omvangrijke marketingondersteuning

Omvangrijke marketingondersteuning

Krannich Solar biedt een keur aan promotiemateriaal en marketingtools waarmee onze partners effectief nieuwe klanten kunnen werven en de band met bestaande klanten kunnen versterken.