Krannich Solar ontvangt CrefoZert kredietwaardigheid zegel voor de tweede keer

04-03-15

Precies op tijd voor hun 20ste verjaardag heeft Krannich Solar het CrefoZert kredietwaardigheid zegel ontvangen van Creditreform Stuttgart en dit reeds voor de tweede keer. Het resultaat hiervan is dat de wereldwijde fotovoltaïsche groothandelaar nu behoort tot 1.7% van de Duitse bedrijven die gecertificeerd zijn met een uitzonderlijk sterke kredietwaardering.


 
Van het begin af heeft Kurt Krannich zich gericht op een stabiele, lange-termijn ontwikkeling met zijn  zelf beherende groothandelszaak. Deze herhaalde erkenning van CrefoZert bevestigt de succesvolle implementatie van deze strategie.

 

Voor oprichter en beherend directeur Kurt Krannich stuurt dit kredietwaardigheid zegel een belangrijk bericht  “net als vroeger zijn het aantal faillissementen in de zonne-energie sector verontrustend zowel voor onze klanten in binnen- en buitenland als voor onze leveranciers. Vooral voor onze klanten – ambachtelijke bedrijven die moeilijk kunnen veroorloven om grote financiële risico’s te nemen –is het uiterst belangrijk dat ze hun bestellingen kunnen plaatsen bij bedrijven die stabiel zijn op de lange termijn”.

 

Voor Krannich Solar is zijn internationale focus de garantie voor een verdere positieve ontwikkeling van het bedrijf. De expansie van het bedrijf is gedurende de afgelopen jaren volledig zelf gefinancierd. Bijgevolg is de ondernemende onafhankelijkheid niet aangetast en is de PV distribiteur in staat om snel en flexibel te reageren op veranderingen in de markt.